NaslovnicaVijestiGundogan odbio Barcelonu zbog Manchester Cityja

Gundogan odbio Barcelonu zbog Manchester Cityja

Gundogan odbio Barcelonu zbog Manchester Cityja. Uz Katalonsku ekipu koja nije zadugo poduzela ništa da završi posao, 25-godišnji njemački reprezentativac je povezan sa Guardiolom i prelaskom u Premiership.

Gundogan odbio Barcelonu zbog Manchester Cityja

Veznjak Borussije Dortmund, Ilkay Gundogan je odbio interes iz Barcelona kako bi prešao u Manchester City i postao prvo pojačanje Pepa Guardiole, prema pisanju španskih medija.

Ekipa sa Nou Campa je u razgovorima sa veznjakom već neko vrijeme, iako je Blaugrana bila pod transfer zabranom – zajedno sa potpisivanjem Arde Turana – gdje su bili zaustavljeni pregovori.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Sada, kako izvještaji govore, veznjak će dobiti priliku da radi sa Pep Guardiolom u Premiershipu, a time će Gundogan natjerati Barcelonu da traži igrača na toj poziciji na drugom mjestu.

Gundogan je debitirao u seniorima Bochuma 2008. godine, da bi nakon godinu zaigrao za Nurnberg. Nakon dvije godine u klubu potpisao je četverogodišnji ugovor za Borussiju Dortmund 2011. godine.

2011. godine Gundogan je pozvan u seniorsku reprezentaciju Njemačke.

Debitirao je 11. oktobra u domaćoj pobjedi protiv Belgije (kvalifikacije za EURO 2012.) Prije toga je imao mogućnost nastupanja za Tursku, domovinu roditelja, ali je odlučio da igra za zemlju u kojoj je rođen.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!