NaslovnicaVijestiGündogan šokiran scenama s terena La Lige: Prilagodba na španjolski nogomet mu...

Gündogan šokiran scenama s terena La Lige: Prilagodba na španjolski nogomet mu ide malo teže

Ovog ljeta Ilkay Gündogan je postao član Barcelone. Besplatno je prešao u Kataloniju po završetku svog sedmogodišnjeg ugovora s Manchester Cityjem, tijekom kojeg je osvojio sve moguće titule.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nijemac je dosad odigrao dvije utakmice i 169 minuta za Barcelonu, a Španjolci pišu da je njegova adaptacija na španjolski nogomet nešto teža.

Mundo Deportivo navodi: “Došao je u Španjolsku i nakon samo dvije utakmice bio šokiran najgorim dijelom našeg nogometa.” Nijemac nije navikao na drame na terenu. Gündogan se čudio igračima Cadiza koji su stalno glumili ozljede, provocirali igrače Barcelone i namjerno odugovlačili u svakoj prilici. Njemački veznjak navikao je na drugačiju nogometnu kulturu, pogotovo onu englesku, gdje je takvih scena puno manje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!