NaslovnicaVijestiGvardiol donio iznenađujuću odluku o transferu unatoč interesu tri velikana

Gvardiol donio iznenađujuću odluku o transferu unatoč interesu tri velikana

Reprezentativac Hrvatske Joško Guardiol potvrdio je da ostaje u Leipzigu i nakon zimskog prijelaznog roka unatoč interesu velikih europskih klubova.

Brojni mediji objavili su da će Gvardiol ovog prijelaznog roka sigurno napustiti Leipzig, svi su ga već vidjeli u Realu, za koji je i pokazao najveći interes, no mladi će branič, ne bude li velikih promjena, ostati u dosadašnjem klubu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Moj plan je ostati ovdje. Mislim da su svi pročitali izjavu Maxa Eberla (novog sportskog direktora Leipziga). To mi odgovara”, rekao je pomalo iznenađujuće za Sky Sports.

Gvardiol ima ugovor s Leipzigom do ljeta 2027. godine, a tri velika europska kluba već mjesecima ga pokušavaju dovesti. Uz Real Madrid, u igri za njegov potpis su još Chelsea i Manchester City, koji će za sjajnog stopera morati izdvojiti najmanje 100 milijuna eura.

Joško Gvardiol je nakon sjajnih nastupa na Svjetskom prvenstvu postao najskuplji branič na svijetu prema posljednjim podacima Transfermarkta. Hakimi do sada je bio najskuplji s vrijednošću od 65 milijuna eura, a nakon Svjetskog prvenstva cijena mu je povećana na 70 milijuna eura. No, cijena za Hrvata premašila je i to, te je sa 60 milijuna eura porasla na 75 milijuna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!