NaslovnicaVijestiHaaland priprema senzacionalan transfer? Mogao bi iznenaditi sve

Haaland priprema senzacionalan transfer? Mogao bi iznenaditi sve

Kylian Mbappe bi trebao napustiti PSG ovog ljeta i pridružiti se Real Madridu. Prema izvorima insajdera Fabrizija Romana, očekuje se da će zarađivati oko 20 milijuna eura po sezoni, što je ista plaća kao i kod trenutno najvećih zvijezda Reala, Judea Bellinghama i Viniciusa Juniora.

Real Madrid već nekoliko sezona slovi kao glavni i jedini realan kandidat za dovođenje Kyliana Mbappea iz PSG-a, dok navijači Barcelone iščekuju odgovor svog kluba na potencijalni megatransfer. Prema tvrdnjama Mundo Deportiva, saznali su plan kojim sportski direktor Deco namjerava “zaprijetiti” Real Madridu.

Katalonski medij tvrdi da su se Deco i Rafaela Pimienta, utjecajna menadžerica koja je preuzela posao od Mina Raiole, sastali u Barceloni zbog razgovora o Haalandovom mogućem dolasku u španjolski klub. Prema Mundo Deportivu, Haaland je trenutno usredotočen isključivo na Manchester City, ali nije protiv ideje o Barceloni u budućnosti.

“Norvežanin bi mogao sve iznenaditi odlukom ovog ljeta”, tvrde Španjolci koji sugeriraju da bi Haaland mogao sam odlučiti napustiti City. Barcelona želi Haalanda kao zamjenu za Roberta Lewandowskog, kojeg želi prodati jer uskoro puni 37 godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!