NaslovnicaVijestiHarry Kane odlazi iz Totenhama za 200 milijuna funti: Tottenham otkrio i...

Harry Kane odlazi iz Totenhama za 200 milijuna funti: Tottenham otkrio i kojim klubovima će ga prodati!

Tottenham nema namjeru pustiti napadača Harry Kanea da napusti klub ovog ljeta i ne bi ga prodali klubu iz Engleske ni pod koju cijenu. Samo klubovi iz inostranstva dolaze u obzir i to samo oni koji ga mogu priuštiti, a to su PSG, Barcelona i Real Madrid.

Harry Kane odlazi

Kane koji ima 26 godina, je potpisao šestogodišnji ugovor sa Tottenhamom u lipnju 2018. godine.

Prošlog mjeseca je rekao da neće ostati u klubu iz sjevernog Londona ‘samo radi kluba’, a postoje izvješća da bi ga predsjednik Daniel Levy mogao prodati za oko 200 milijuna funti.

Manchester United je dugogodišnji obožavatelj engleskog kapetana.

Tottenham je bio jedan od prvih klubova Premier lige koji je zatvarao osoblje kao odgovor na pandemiju koronavirusa, a Levy je upozoravao da se “ljudi trebaju probuditi”.

Međutim, klub je nakon toga poništio tu odluku nakon kritika navijača, s tim da su samo članovi uprave sada smanjivali plaće.

Postoje prijedlozi da bi Levy zbog financijskih briga sankcionirao prodaju Kanea ako naknada bude u regiji svjetskog rekordnog 200 milijuna funti koje je Paris St-Germain platio Barceloni da potpiše brazilskog napadača Neymara 2017. godine.

No, neizvjesnost je zbog ljetnog prijelaznog tržišta s obzirom na trenutni prekid nogometa diljem Europe, svi se glavni klubovi suočavaju s financijskom glavoboljom.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!