NaslovnicaVijestiHazard: Nervirao sam Mourinha, Contea i Sarrija, nisam među najboljima na svijetu!

Hazard: Nervirao sam Mourinha, Contea i Sarrija, nisam među najboljima na svijetu!

Eden Hazard, zvijezda Chelsea, izjavio je kako je nervirao sve svoje trenere u Chelseaju, te da smatra da nije među najboljima na svijetu.

„Nisam frustrirao samo Contea. U toku karijere nervirao sam sve svoje trenere. A sada frustriram Sarrija, isto kao što je to bilo sa Mourinhom”, istakao je Hazard u intervjuu za France Football i dodao:

“Svi misle da bih morao da dajem više golova, ali i to da postignem više generalno. Zbog toga ću sigurno i sljedećeg trenera kojeg budem imao razočarati”.

Ofanzivnom vezisti, koji ne želi da se poredi sa Lionelom Messijem i Cristianom Ronaldom, nisu bitni samo uspjesi.

“Vjerovatno ne spadam u najbolje igrače svijeta, za njih se mnogo toga vrti oko golova, asistencija i trofeja. Ja nikada nisam bio takav. U profesionalnom nogometu postoji mnogo igrača koji žele da se zabave, ja sam jedan od njih”.

Hazard, čiji je trenutni učinak ove sezone 12 golova i 10 asistencija, 2012. je iz Lillea, uz obeštećenje od 35 milijuna eura, prešao u Chelsea, za koji je ugovorom vezan do 2020. godine. U posljednje vrijeme se mnogo govori o njegovom eventualnom transferu u Real Madrid.

Belgijanac je već nekoliko puta isticao da mu je želja da zaigra za Real Madrid. U ugovoru sa Chelseajem ima još 18 mjeseci, pa su sve učestalije priče da bi na kraju ove sezone mogao da napusti Stamford Bridge.

“Zašto da ne”, odgovorio je Hazard na pitanje novinara da li bi prešao u “kraljevski klub”.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!