NaslovnicaVijestiHAZARD SE PRIVATNO DOGOVORIO SA REALOM: Ostala je još samo jedna prepreka!

HAZARD SE PRIVATNO DOGOVORIO SA REALOM: Ostala je još samo jedna prepreka!

Guillem Balague je sugerirao da je Real Madrid spreman platiti 80 milijuna eura za Chelseajevog Eden Hazarda, te da bi već mogli imati dogovor sa njim.

HAZARD SE PRIVATNO

Kao što je primijetio The Sun, nagađanja koja povezuju Hazarda sa preseljenjem u Real Madrid naizgled nikada ne prestaju, jer se glasine o tome da će preći u Real Madrid ovog ljeta nastavljaju.

28-godišnjak ima još jednu sjajnu sezonu sa 19 golova u 12 asistencija u 43 nastupa na svim natjecanjima, ali postoji zabrinutost iz perspektive Chelseaja o tome da li bi ovo mogla biti njegova posljednja godina na Stamford Bridgeu.

Kao što se vidi u videu ispod, Balague vjeruje da će 100 milijuna eura završiti posao za Eden Hazarda ovog ljeta, ali bi Real radije pregovarao o toj cijeni do vrijednosti oko 80 milijuna eura.

Ipak, što je još zanimljivije, dodaje se da bi mogao postojati ‘privatni sporazum’ između španjolskih divova i samog igrača kako bi se preselio na Bernabeu i to bi značilo da nedostaje samo sporazum između dva kluba kako bi se ovaj transfer sproveo.

To je, naravno, velika prepreka koju treba prevladati, jer Chelsea neće željeti da izgubi svog talismana za bilo kakvu ponudu, ali s obzirom da ima samo godinu dana u svom trenutnom ugovoru, ako novi ne bude potipisa, možda će početi slušati ponude pogotovo ako su one veće od 80 milijuna eura kao što je predložio Balague.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!