NaslovnicaVijestiHeat map Luisa Suareza protiv Bayerna nasmijat će vas do suza

Heat map Luisa Suareza protiv Bayerna nasmijat će vas do suza

Nogometaši Barcelone doživjeli su debakl u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Bayerna porazom 8-2. Najveći poraz Barçe u povijesti Lige prvaka teško je pao i navijačima i nogometašima katalonskog kluba.

Njemački prvak bio je izuzetno superioran u velikoj većini utakmice, a pogađali su Muller dva puta, Perišić, Gnabry, Kimmich i Lewandowski. Pogotke za Barçu postigao je Luis Suarez, i David Alaba (autogol).

Kako to obično biva nakon ovakvih ponižavajućih poraza neke od ekipa u vrhu svjetskog nogometa, nakon utakmice se na društvenim mrežama redaju šale na račun poraženog kluba. Jedna od zanimljivijih je svakako heat map Luisa Suareza na utakmici protiv Bayerna. Pogledajte na fotografiji ispod kako je to izgledalo.

Urugvajac je u večerašnjem susretu zabilježio samo 24 dodavanja, od kojih je ukupno devet bilo na veoma maloj udaljenosti, prenosi Marca.

“Pravi centarfor, najviše vremena proveo na centru.”, glasi jedan od šaljivih komentara na račun Suareza.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!