NaslovnicaVijestiHenderson: Liverpool može osvojiti sve sa Kloppom

Henderson: Liverpool može osvojiti sve sa Kloppom

Prema mišljenju kapitena Liverpola, Jordana Hendersona, Liverpool može postići sve sa novim trenerom Jurgenom Kloppom.

henderson klopp

25-godišnji veznjak je uzbuđen pred svoju prvu ligašku utakmicu koju će odigrati pod vodstvom njemačkog trenera koja je na rasporedu u nedjelju, te osjeća da uz njegovo vodstvo tim može osvojiti bilo koje takmičenje.

Liverpool impresionira nakon njegovog preuzimanja, izgubili su samo dva puta u 13 utakmica u koliko ih je za sada vodio, a slavili su protiv klubova kao što su Manchester City i Chelsea.

Upitan od strane novinara da li je njegov tim kandidat za osvajanje Premier lige ove sezone, Henderson je odgovorio: “Ostavit ćemo drugima da o tome odluče. Mislim da možemo postići sve što želimo. Imamo dovoljno dobre igrače za to, ali još je rano.”

[su_bet_at_home_1]

Nijemac je spreman vratiti Hendersona natrag u prvu momčad nakon što se Jordan oporavio od povrede pete, a to će mu biti prva utakmica otkako je Jurgen preuzeo tim.

“Jedva čekam. Gledanje tima sa tribina stadiona je najteži period u mojoj karijeri. Klopp je briljantan i sve vrijeme dok sam bio povrijeđen osjećao sam se kao dio tima, iako nisam igrao niti bio u prilici da pomognem suigračima. Slušao sam sve što Klopp govori na svim sastancima u svlačionici, a sada kad sam ponovo spreman za igru, osjećaj je još bolji. On jede, spava i diše nogomet, i svi to vidite.”

“Njegove trening metode su sjajne, taktički nam u detalje objasni kako se postaviti i gdje su najveće slabosti protivnika. Zahvaljujući njemu ponovo igramo dobro.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!