NaslovnicaVijestiHenderson otkrio kako se Suarez ponašao prema njemmu kada je tek došao...

Henderson otkrio kako se Suarez ponašao prema njemmu kada je tek došao u klub: “Želio sam ga ubiti”

Iskusni veznjak Liverpoola Jordan Henderson ispričao je svoje prilično traumatično iskustvo s bivšim suigračem Luisom Suarezom, koji je igrao za Liverpool između 2011. i 2014. godine.

Jordan Henderson vrlo je važan član jedne od najboljih momčadi svijeta danas i njihov je kapetan, a 2011. godine, kada je kao mladi igrač došao iz Sunderland, njegov status u timu bio je, naravno, potpuno drugačiji. Tada je Urugvajac Luis Luis Suarez bio prva zvijezda tima koji je svoj posao obavljao vrhunski, ali njegov odnos prema suigračima koji, prema njegovim riječima, nisu bili dovoljno kvalitetni, bio je katastrofalan. Henderson se u to vrijeme smatrao jednim od takvih.

Transfer glasine: Klubovi iz Engleske žele Martineza, Rakitić ostaje u Španiji ali u drugom klubu, Giroud se seli u Njemačku

“Trudio sam se jer sam kao nogometaš uvijek sa sobom donosio kritike i stalne sumnje. Tada sam bio mlad i nisam volio neke stvari koje je Luis činio. Osjećao sam se nelagodno. Tada mi je dao osjećaj da nisam dovoljno dobar da budem njegov suigrač “, rekao je Henderson.

“Podigao je ruke u zrak, kao da želi reći:” Što on ovdje radi? Ovdje mu nije mjesto. ” Razočarao me. Učinio je to tri puta i tada sam eksplodirao. Mogao sam ga ubiti u tom trenutku “, rekao je Henderson, koji je rekao da se kasnije njegov odnos sa Suarezom znatno poboljšao i da ga sada smatra svojim prijateljem.

“Bili smo mnogo bliži nakon ovog spora. Asistirao sam mu u sljedećoj utakmici za postizanje gola i od tada smo u fantastičnom odnosu. Zbližili smo se i puno sam naučio od njega.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!