NaslovnicaVijestiHirscheru mali kristalni globus u slalomu

Hirscheru mali kristalni globus u slalomu

Austrijanac Marcel Hirscher slavio je u posljednjem slalomu ove sezone, te na taj način iskoristio podbačaj vodećeg do ove utrke Felixa Neureuthera koji je završio 12. Nakon što je jučer osvojio veliki kristalni globus, na način da se Kjetil Jansrud nije pojavio na izvlačenju brojeva, danas je svoj savršen vikend završio pobjedom i osvajanjem trećeg malog kristalnog globusa u slalomu.

Hircher slalom

Danas je Hirscher odličnom drugom vožnjom nadmašio sve svoje konkurente, te je na kraju slavio s 83 stotinke sekunde prednosti ispred Talijana Guliana Razzolija, te trećeg Rusa Aleksandera Horošilova. Neureuther koji je do ove utrke imao prednost od 55 bodova u slalomu u prvoj utrci napravio je pogrešku koja ga je na kraju stajala malog kristalnog globusa.

Hirscher je na kraju u slalomu ubilježio 614 bodova, 23 više od njemačkog skijaša. Ukupno mu je to treći kristalni globus ove sezone nakon Velikog kristalnog i malog kristalnog u veleslalomu.  Bila je ova sjajna sezona za Austijanca, a treba vidjeti da li će ga sljedeće sezone netko uspjeti svrgnuti s trona.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!