NaslovnicaVijestiHOĆE LI NADMAŠITI PAULA?! Ovo je 'službeni prorok' SP u Rusiji!

HOĆE LI NADMAŠITI PAULA?! Ovo je ‘službeni prorok’ SP u Rusiji!

Na Svjetskom prvenstvu 2010. godine hobotnica Paul je čudesno predvidjela rezultate osam utakmica, a ‘službeni prorok’ SP u Rusiji će biti ova životinja.

Kao i mnogi zaljubljenici u nogomet koji pokušavaju predvidjeti rezultate Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji i Ahil se bavi proučavanjem reprezentacija, njihovom formom i izostancima, ali on ima jednu prednost – mačji instinkt.

Mediji navode da će bijeli mačak koji živi u muzeju Hermitage biti službeni vidovnjak koji će pokušati predvidjeti pobjednike i gubitnike najvažnijeg svjetskog nogometnog turnira, koji počinje u Rusiji za dva tjedna.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Navodi se da Achillesu neće biti lako ispuniti očekivanja i izaći iz sjene slavne hobotnice Paula koji je postao međunarodna zvijezda pošto je točno pogađao rezultate na SP 2010, uključujući i točan odabir kasnijeg pobjednika Španjolske.

Achilles, jedna od mnogih mačaka koje žive u Hermitageu, već je pogađao rezultate s Kupa Konfederacija prošle godine.

Pošto je gluh, horde novinara koje će čekati njegova proročanstva neće ga moći omesti. Rezultate utakmica će pogađati odabirom između dvije zdjele s istom hranom, ali s različitim zastavama.

Navodi se da je Achilles trenutno na pripremama, jer je malo previše debeo: “Ljudi ga hrane više nego što bi trebalo. Pošto je više ličio na loptu nego na mačka, stavili smo ga na strogu dijetu”, rekla je veterinarka Ana Kondratyeva koja sada brine o Achillesu.

Svjetsko prvenstvo u Rusiji će se održati od 14. lipnja do 15. srpnja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!