NaslovnicaVijestiHoward Webb otkrio kako pobijediti Liverpool

Howard Webb otkrio kako pobijediti Liverpool

Bivši engleski sudac, Howard Webb, smatran za jednog od najboljih u engleskoj istoriji, otkrio je plan za uspjeh protiv Liverpoola, u svojoj novoj knjizi “The Man in the Middle”.

Howard Webb

Arbitar koji je dijelio pravdu na Svjetskom prvenstvu ima rješenje koje bi pomoglo protivničkim timovima protiv Redsa. Po njemu, trik je ni manje ni više nego u podbacivanju novčića.

Webb misli da timovi koji dobiju podbacivanje, treba da napadaju prema čuvenom ‘Kopu’ u drugom poluvremenu, odnosno da Liverpool napada prema ‘Kopu’ u prvom poluvremenu.

Kroz istoriju, Redsi preferiraju da napadaju prema ‘Kopu’ u drugom poluvremenu, a protivnički kapetani rijetko prave promjenu.

Webb je napisao: “Pravila propisuju da pobjednik podbacivanja novčića bira smjer u kojem će napadati, dok gubitnik izvodi početni udarac.”

“Uprkos tome, broj kapitena koji su pogodili stranu na koju će pasti novčić i pitali “Možemo li ipak izvesti početni udarac, umjesto biranja strane” bio je nevjerojatan.”

“Mnogi igrači nisu razumjeli koliko je bitan odabir strana.”

“Shvatite to na ovaj način, ako bih bio gostujući kapetan na Anfieldu, primorao bih Liverpool da napada ka gostujućoj strani, radije nego da trpim pritisak ‘Kopa’ u poslednjim minutama, dok nas domaćin napada svim silama u želji da postigne taj gol”.

“Vrlo malo kapetana je shvatilo ovo, ili jednostavno tome nisu pridavali mnogo pažnje”, dodao je Howard Webb.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!