NaslovnicaVijestiHrvat na čelu Bayerna IZNENADIO svojim izborom najboljeg nogometaša na svijetu: Modrić?!...

Hrvat na čelu Bayerna IZNENADIO svojim izborom najboljeg nogometaša na svijetu: Modrić?! Ne, za mene je najbolji…

Za Niku Kovača  nema dileme. Prema njemu je jedan nogometaš daleko iznad konkurencije. Koji nogometaš je najbolji što se tiče stratega Bayerna?!

Teške i žustre  mogu biti rasprave o tome tko je najbolji nogometaš na svijetu, ko zaslužuje da osvoji Zlatnu loptu. Jedni su uvjereni kako je Luka Modrić 2017. godine bio najbolji, ostali ipak inzistiraju na Cristiano Ronaldu, dok treći nominovani, Mohamed Salah ima manje pristalica od navedenog dvojca.

>> NEZADOVOLJAN: Jose Mourinho od UEFA-e zatražio promjenu pravila nakon pobjede protiv Young Boysa!

Očekivali smo da će hrvatski strateg Niko Kovač, trener Bayerna, ostati na strani svog sunarodnjaka i njemu dati podršku, ali to nije bio slučaj. U intervjuu za goal.com, Kovač je priznao da je najbolji za njega, onaj koji ove godine uopšte nije u užem izboru za Zlatnu loptu. “Za mene je Lionel Messi najbolji na svijetu. To je slučaj već dugi niz godina i tako će se nastaviti i u budućnosti.” rekao je Kovač.

[su_bet365_100_bonus]

“Ronaldo je svjetska klasa, njegov stil me impresionira, ali to nije urođeno, to je natrenirano. Postoji mnogo igrača s urođenim talentom, koji treba razviti, što Ronaldo fantastično radi već dugi niz godina. Modrić i Salah su također sjajni, ali Messi je bez konkurencije.” – završio je Modrić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!