NaslovnicaVijestiHrvatski komentator Joško Jeličić uživo na HRT-u popljuvao HNL

Hrvatski komentator Joško Jeličić uživo na HRT-u popljuvao HNL

U posljednjem kolu prvenstva Hrvatske u Rijeci domaća Rijeka ej remizirala sa Interom, te je tako pala na četvrto mjesto, te iza vodećeg Dinama zaostaje već velikih 14 bodova.

Hrvatski komentator Joško Jeličić

Zagrebški div je na dobrom putu da vrati u naslov na Maksimiru, gdje je ovaj put Dinamo bio domaćin Lokomotivi te je bez većih problema slavio sa 2:0. Takozvana podružnica Dinama ponovno je poražena od najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

Na popularnoj sportskoj emisiji “Stadion” koja se emituje na HRT-u te gdje Joško Jeličić radi kao stručni komentator na pitanje kako komentira susret, svojim odgovorom ponovo oduševio Hrvatsku javnost koja nije naklonjena Dinamu.

>> Pep Guardiola protiv Feyenoorda rotira momčad: Dva ključna igrača van terena

Bivša zvijezda Hajduka i Dinama je rekao. “Ugovor koji imam potpisan s Hrvatskom televizijom, me ne obvezuje da komentarišem treninge… Lokomotiva već godinama igra u HNL-u pobjeđivali su sve ekipe ali ne i Dinama! Dinamo je do sada dobio sve surete sa Lokomotivom, pametnom dosta! “, rekao je Jeličić vrlo mirno i duhovito.

[su_bonus]

Osim toga, treba dodati da se ova dva kluba do sada susretala u 27 međusobnih utakmica, a 26 je završilo pobjedom Dinama dok je jedan susret završen neriješenim rezultatom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!