NaslovnicaVijestiICARDI DOBIO NEVJEROVATNU PONUDU: Ukoliko prihvati, postaje drugi najplaćeniji igrač!

ICARDI DOBIO NEVJEROVATNU PONUDU: Ukoliko prihvati, postaje drugi najplaćeniji igrač!

Prema pisanju talijanskih medija, napadač i donedavni kapiten Intera Mauro Icardi dobio je nevjerovatnu ponudu od strane Napolija, koja bi ga mogla natjerati da napusti Giuseppe Meazzu. Budućnost 26-godišnjaka u dresu Nerazzurra je jako neizvjesna, nakon što su prekinuti pregovori oko produženja ugovora, te nakon što mu je ranije ovog mjeseca oduzeta kapitenska traka.

Icardi dobio ponudu Napolija

Kako piše Tuttomercatoweb, čelnici Napolija su mu ponudili platu od čak devet miliona eura godišnje, uz dodatne bonuse u vrijednosti od oko dva miliona eura. Ukoliko ga Napolitanci zaista uspiju dovesti, on će postati drugi najplaćeniji igrač u Seriji A, odmah iza Cristiana Ronalda.

S druge strane, beIN Sports izvještava kako ga Inter želi prodati upravo u redove Juventusa, gdje bi u tom slučaju činio napadački trio sa Ronaldom i Dybalom. ‘Stara dama’ već duže vrijeme pokazuje interes za Argentinca, a sportski direktor kluba Fabio Paratici je kontaktirao njegovog agenta i suprugu Wandu Naru tokom prošlog ljetnog prelaznog roka, ali do transfera nije došlo.

Iako Icardi ugovor s Interom ima do ljeta 2021. godine, on u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od 110 miliona eura, koja će se moći aktivirati na kraju sezone. Njegov bivši agent Abian Morano nedavno je dao zanimljiv intervju, u kojem je otkrio kakav utjecaj Wanda ima na njegov život, te dodao kako će on najvjerovatnije uskoro napustiti Inter.

Naime, rekao je: “Icardi se jako promijenio otkako je sa Wandom. Prije je bio skroman, fokusiran i želio je napredovati. U potpunosti je promijenio način na koji gleda život, i to je pogrešno. Zasigurno će napustiti Inter. Vjerujem da je on jedna od najboljih devetki na svijetu i može se boriti za Zlatnu kopačku.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!