NaslovnicaVijestiIDEALAN ZA SARRIJA: Zvijezda od 80 milijuna eura na putu za Stamford...

IDEALAN ZA SARRIJA: Zvijezda od 80 milijuna eura na putu za Stamford Bridge!

Idealan za Sarrija. Zvijezda od 80 milijuna eura na putu za Stamford Bridge! Chelsea bi mogao dobiti veliku priliku da pobijedi Manchester Uniteda u transferu za Real Madridovog veznjaka Toni Kroosa zahvaljujući situaciji Eden Hazarda.

Idealan za Sarrija

Prema riječima Don Balona, Kroos bi mogao završiti na Stamford Bridgeu kao dio dogovora za Eden Hazarda, dok je Nijemac željan prelaska u Premier ligu.

Ovo bi moglo biti izvrsno potpisivanje za Plavce, čak i ako to bude značilo da će izgubiti Hazarda od Madrida, a bivši igrač Bayern Munchena je jedan od anjboljih veznjaka u Europi i idealan je za stil igre Maurizio Sarrija.

U stvari, Kroos bi mogao biti i koristan zbog toga što je Mateo Kovačić ove sezone samo na posudbi u Chelseaju iz Reala, dok Cesc Fabregas također ne može trajati zauvijek.

Don Balon je, međutim, povezao Uniteda kao navijača Toni Kroosa u prošlosti, što ima smisla zbog nedostatka kvalitete u veznom redu u Unitedu u ovom trenuku.

Kroos bi zasigurno bio nadogradnja za Nemanju Matića i Freda, dok bi istinski dugoročno zamijenio Michael Carricka, međutim vrijedio bi oko 80 milijuna eura.

Ako bi Chelsea mogoa da poremeti planove Uniteda, oni bi to mogli uraditi samo preko Eden Hazarda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!