NaslovnicaVijestiIgrač Chelseaja napušta Stamford Bridge nakon 16 godina!

Igrač Chelseaja napušta Stamford Bridge nakon 16 godina!

Kako stvari stoje, Chelsea će izgubiti veznjaka Lewisa Bakera nakon što je proveo 16 godina u klubu u kojem je upisao samo dva nastupa.

Plavci imaju jednu od najboljih akademija na svijetu. Njihova mlada momčad je osvojila FA kup sedam puta u devet godina između 2009. i 2018. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Jedan problem koji je klub imao prethodnih godina bio je premještanje svojih igrača iz akademije u prvu momčadi, iako su to u prošlosti promijenili Mason Mount i Reece James.

Dok ti igrači sada briljiraju u ekipi Thomasa Tuchela, Baker je jedan od onih koji nisu uspjeli preći u prvu momčad i nakon 16 godina na Stamford Bridgeu, bio je na osam posudbi, a sada je na rubu odlaska iz kluba.

Prema Daily Mailu, Stoke City vodi u utrci za potpisivanje 26-godišnjaka, koji je za Chelsea igrao samo dva puta tijekom svoje seniorske karijere.

Bakerov ugovor istječe na ljeto, kada će biti dostupan besplatno, ali izvješće tvrdi da Plavci neće tražiti da ga prodaju ovog mjeseca, već će ga pustiti besplatno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!