NaslovnicaVijestiIgrači Reala podijeljeni: Zlatna lopta Ronaldu ili Modriću?!

Igrači Reala podijeljeni: Zlatna lopta Ronaldu ili Modriću?!

Igrači Real Madrida podijeljenog su mišljenja o tome da li Zlatna lopta treba da ode u ruke njihovog doskorašnjeg suigrača Cristiana Ronalda ili pak Luke Modrića.

Nakon što se vratio u startnu postavu Rela, brazilski veznjak Casemiro dao je zanimljivu izjavu nakon uvjerljive pobjede nad Romom u Ligi prvaka. Naime, on smatra kako je Cristiano Ronaldo više zaslužio Zlatnu loptu od Luke Modrića.

“Ballon d’Or za Modrića? Ja mislim da je ovo bila vrlo dobra godina za Luku, ali Zlatnu loptu bih dao Cristianu Ronaldu”, kazao je Brazilac.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Za razliku od Casemira, strijelac prvog Realova gola Isco kaže kako je Luka Modrić bez dvojbi najviše zaslužio Zlatnu loptu. “Modrić nam daje tako puno na svakoj utakmici. On je fundamentalan za nas. Nadam se da svi možemo biti na takvoj razini. On zaslužuje Ballon d’Or jer je jedinstven igrač”, kazao je s puno oduševljenja Isco.

Luka Modrić je sinoć 12. put asistirao Garethu Baleu za pogodak. Niti jedan igrač u Baleovoj karijeri nije mu toliko puta pripremio priliku za gol.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!