NaslovnicaVijestiIGRAO SA OBOJICOM: Paulo Dybala dao zanimljiv odgovor na pitanje Messi ili...

IGRAO SA OBOJICOM: Paulo Dybala dao zanimljiv odgovor na pitanje Messi ili Ronaldo?

Debata oko toga tko je bolji, Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo, ponovo se nastavila između ljubitelja nogometa nakon što je Argentinac u subotu protiv Eibara postigao svoj 400. gol u La Ligi.

Dybala birao između Ronalda i Messija

Postao je tako tek drugi igrač u povijesti koji je stigao do tog broja golova u ligama petice, nakon Cristiana Ronalda. Portugalac je prošlog ljeta, nakon čak devet godina provedenih u Real Madridu, odlučio otići u redove Juventusa, gdje i dalje nastavlja briljirati, unatoč tome što ima 33 godine.

I dok su njihovi mnogi sadašnji i bivši suigrači davali svoje mišljenje o tome tko je bolji od njih dvojice, rijetki su oni koji su imali priliku dijeliti svlačionicu sa obojicom. Jedan od njih je i Paulo Dybala, koji je u reprezentaciji Argentine nastupao sa Messijem, dok u dresu ‘Stare dame’ ove sezone nastupa sa Ronaldom.

On je u intervjuu za AS dao zanimljiv odgovor na pitanje tko je bolji od njih dvojice. Naime, rekao je: “Sretan sam što je Cristiano u mom klubu i Leo u reprezentaciji. Međutim, nemoguće je praviti usporedbu između njih dvojice ili reći tko je bolji, jer su na istom nivou i daleko od svih ostalih, i to je slučaj već dugi niz godina.”

“Oni su drugačiji, imaju ogroman utjecaj jer sami mogu odlučiti utakmice, kao i zbog straha kojeg izazivaju kod protivnika. Cristiano je primjer koji treba slijediti na treninzima i u svakodnevnom životu, od njega se može puno naučiti.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!