NaslovnicaVijestiIma li spasa za Liverpool nakon ovoga?! Za zvijezdu kluba zbog povrede...

Ima li spasa za Liverpool nakon ovoga?! Za zvijezdu kluba zbog povrede sezona završena!

Liverpool će se do kraja sezone boriti za titulu prvaka Engleske i nadati se čudesnom povrataku u uzvratu sa Barcelonom bez vrlo važnog igrača koji je završio s svojim nastupima u ovoj sezoni zbog povrede.

Engleski div Liverpool, koji je još uvijek u igri za titulu engleskog i europskog prvaka i koji iza sebe ima iznimno napornu i tešku sezonu, će zadnji mjesec sezone odigrati bet gvinejskog veznjaka Naby Keite, koji se povrijedio u prvom polufinalnom meču Lige prvaka protiv Barcelone. Keita je pretrpjeo povredu ahilove tetive, zbog čega ne samo da će propustiti klupsku sezonu, nego će morati propustiti i nadolazeći Afrički kup nacija.

OTKRIVEN DATUM: Evo kada će biti potvrđen transfer Hazarda u Real Madrid!

“To je loša vijest za nas, tetiva je stradala, što znači da ga očekuje najmanje dva mjeseca pauze. Uz nas, to su također loše vijesti i za reprezentaciju Gvineje. U zaadnje vrijeme je igrao jako dobro, ali nažalost to se dogodilo upravo sada. Život i nogomet nisu uvijek onakvi kakvim želimo da budu” rekao je trener Liverpoola Jurgen Klopp.

Keita je odigrao 33 utakmice u Liverpoolovom dresu ove sezone i postigao je tri gola, a u zadnje vrijeme je iz prve postave “izbacio” kapitena Jordana Hendersona.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!