NaslovnicaVijestiImenovan tim sezone u Premier ligi: Uključeno čak sedam igrača Liverpoola!

Imenovan tim sezone u Premier ligi: Uključeno čak sedam igrača Liverpoola!

Sedam igrača Liverpoola plasiralo se u tim sezone u Premier ligi, dok su izabrana dva igrača Leicestera, ali samo jedan iz Manchester Cityja.

Imenovan tim sezone

Početnih 11 objavio je The Athletic na njihovoj dodjeli nagrada, gdje je Kevin De Bruyne proglašen za igrača sezone.

Njegovih 16 asistencija i osam udaraca znače da je bio izravno uključen u više golova nego bilo koji drugi igrač u Premier ligi, a pisac Stuart James je potvrdio: “Da je tako dosljedno igrao u timu Cityja koji nije bio na visini zadatka ove sezone, trudeći  se da zaustavi Liverpoola. Nastupi De Bruynea su zbog toga još impresivniji.”

Cijena momčad sezone Premier lige je sljedeća: 

GK: Alisson; RB: Trent Alexander-Arnold; CB: Virgil van Dijk, Caglar Soyuncu; LB: Andy Robertson; MF: Kevin De Bruyne, Jordan Henderson, Jack Grealish; FW: Mo Salah, Jamie Vardy, Sadio Mane.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!