NaslovnicaVijestiInfantino: Da Katar ne želi dobrodošlicu svima, ne bi bili organizatori Svjetskog...

Infantino: Da Katar ne želi dobrodošlicu svima, ne bi bili organizatori Svjetskog prvenstva

Predsjednik Svjetske nogometne organizacije (FIFA) Gianni Infantino poručio je iz Dohe da Katar ne smije selektivno iskazivati ​​gostoprimstvo navijačima tijekom Svjetskog prvenstva te da bi u protivnom bili lišeni organizacije Svjetskog prvenstva.

Naime, Katar je pod lupom organizacija za ljudska prava jer je u ovoj arapskoj zemlji homoseksualnost zabranjena, a za svoju sigurnost strahuju pripadnici LGBTQ manjina koji planiraju odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pozitivne vibracije po ovom pitanju dolaze iz Katara i uvjerenje da su svi dobrodošli, ali nitko nije potpuno siguran kako će to izgledati u praksi.

“Da Katar ne želi poželjeti dobrodošlicu svima, ne bi bio organizator Svjetskog prvenstva, događaja koji okuplja sve ljude”, rekao je prvi čovjek FIFA-e.

Infantino je na poslovnom forumu u Dohi govorio i o rasizmu kao negativnoj pojavi koja je još uvijek vrlo prisutna u nogometu.

“U posljednjih nekoliko velikih natjecanja vrijeđano je više od 50 posto igrača. To je velik broj. Sada je puno gore. Društvene mreže se danas koriste za uvrede i diskriminaciju”, dodao je Infantino.

Svjetsko prvenstvo u Kataru igrat će se od 21. studenog do 18. prosinca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!