NaslovnicaVijestiIniesta: On je važan igrač, nadam se da će ostati u Barci

Iniesta: On je važan igrač, nadam se da će ostati u Barci

Andres Iniesta, kapetan nogometaša Barcelone, izjavio je danas kako se još uvijek nada kako će Javier Mascherano ostati u Barci unatoč nagađanjima medija da napušta Camp Nou u siječnju.

ostati u Barci

Mascherano je prošlog mjeseca rekao kako se njegovo vrijeme na Nou Campu bliži kraju.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Mislim da se moja karijera u Barceloni uskoro završava. Imam osjećaj da više nemam što pružim klubu. Ovdje sam proveo prelijepe godine i to neću nikad zaboraviti”, izjavio je Mascherano za ESPN i dodao da pripada skupini ljudi koja zna kada je pravo vrijeme povući se.

Argentinskom nogometašu ugovor s Barcelonom istječe 30. lipnja 2019.

Mascherano otkrio kada će napustiti reprezentaciju Argentine

Transfer glasine: Još jedan Hrvat stiže u Liverpool, velikani prate igrača Augsburga, Chelsea poslao ponudu za zvijezdu Leverkusena

Nelson Semedo otkrio što su mu suigrači iz Barcelone rekli nakon svađe sa Neymarom

Mascherano je u Barcelonu došao posljednjih dana prijelaznog roka 2010. godine iz Liverpoola, a u dresu katalonskog kluba osvojio je 17 trofeja, uključujući dvije Lige prvaka i četiri La Lige.

Španjolski mediji izvijestili su kako je Argentinac blizu kineskog klubu Hebei China, koji vodi bivši trener Manchester Cityja i Real Madrida Manuel Pellegrini.

[su_bonus]

“Ništa još nije službeno … Osobno, volio bih da ostane jer je za nas važan kao osoba i kao igrač. Nitko ne sumnja u predanost Mascherana Barceloni nakon svih ovih godina”, rekao je Iniesta, prenijeli su španjolski mediji.

Mascherano je debitirao za katalonski klub u utakmici protiv španjolskog kluba Hérculesa. Prvi i jedini pogodak za Barcu postigao je protiv Osasune u travnju ove godine. U dresu Blaugrane odigrao je 331 utakmice u svim natjecanjima, osvojio dva naslova Lige prvaka (2011. i 2015.), četiri La Lige, 2 Copa del Reya, te dva Svjetska klupska prvenstva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!