NaslovnicaVijestiInter bi mogao vratiti Lukakua nazad u Chelsea

Inter bi mogao vratiti Lukakua nazad u Chelsea

Belgijski nogometaš Romelu Lukaku učinio je malo otkako se prošlog ljeta vratio u Inter iz Chelseaja, a Nerazzurri se sada približavaju tome da ga vrate na Stamford Bridge.

Dolazak 29-godišnjeg Lukakua prošlog ljeta nije bio jeftin za Inter i koštao ih je 20 milijuna eura uključujući posudbu i plaću za sezonu, no Belgijanac od povratka ima problema s ozljedama.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Samo je pet puta startao u utakmicama talijanske Serie A, a od povratka u Italiju postigao je samo dva gola.

Talijanski Corriere dello Sport piše da u Interu još uvijek čekaju da Lukaku pokaže svoju najbolju formu, ali trenutno je klub bliži tome da ga vrati u Chelsea jer ne želi puno ulagati za loše rezultate.

Popravi li napadač formu do kraja sezone, Nerazzurri bi tražili novi dogovor s Plavcima.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!