NaslovnicaVijestiInter ponudio Barceloni napadača u zamjenu za Memphisa Depaya, Xavi odmah odbio

Inter ponudio Barceloni napadača u zamjenu za Memphisa Depaya, Xavi odmah odbio

Inter traži pojačanje za svoj napad u zimskom prijelaznom roku u nadi da će uspjeti da stvori uvjete i izađe i iduće sezone u Ligu prvaka, a prva meta je napadač Barcelone Memphis Depay koji je na pragu odlaska iz katalonske momčadi, ali ima problem pronaći novi klub jer smatra da bi trebao igrati na najvišoj razini.

Barcelona ga je spremna pustiti, ali samo pod određenim uvjetima. Jedan od njih je pronaći adekvatnu zamjenu. Inter je tako ponudio napadača Joaquina Correu koji je prošlog ljeta stigao na Meazzu iz Lazija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Correa se nije baš najbolje snašao u Interu, a čini se da neće dobiti priliku ni u Barceloni.

Naime, katalonska momčad je odbila sve moguće pregovore o Correi, jer smatraju da im on ne može pomoći ni na koji način, a Interova ponuda je odbijena bez puno razmišljanja.

Najnovije vijesti

Krajem godine Jesus Navas će se povući iz profesionalnog nogometa: “Kad...

0
Aktualni europski prvak sa španjolskom reprezentacijom Jesus Navas odlučio se krajem ove godine oprostiti od aktivnog igranja nogometa.Htio je to učiniti ljetos nakon što...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!