NaslovnicaVijestiINTER SE SASTAO SA BARCELONOM RANIJE OVOG MJESECA: Pregovarali su o kupnji...

INTER SE SASTAO SA BARCELONOM RANIJE OVOG MJESECA: Pregovarali su o kupnji braniča!

Prema pisanju Sky Sports Italy, Gianluca Di Marzio je nedavno izjavio da su se Barcelona i Inter sastali prošlog mjeseca kako bi razgovarali o transferu između klubova koji bi se mogao dogoditi ovog ljeta.

INTER SE SASTAO

Nije iznenađujuće vidjeti da su Ivan Rakitić, Arturo Vidal i Lautaro Martinez neki od igrača koji su povezani sa transferima, no neki navijači Barcelone će biti iznenađeni da saznaju da bi Inter mogao razmotriti transfer za Nelsona Semeda na ljeto 2020. godine.

26-godišnjak je ključni dio obrane Barcelone i njegove sposobnosti savršeno odgovaraju stilu igre Katalonaca. Možda bi Antonio Conte želio da energični desni bek pomogne da usmjeri svoju ekipu ka uspjehu u Seriji A.

Bekovi su ključni za Conteov sastav, engleski nogometni navijači znat će to još od njegovog vremena u Chelseaju. Igrači poput Marcosa Alonsa, Cesara Azpilicuete, pa čak i Victor Mosesa, pokazali su se ključnim u trenutku kada je klub iz zapadnog Londona osvojio ligu.

Barcelona je putem svoje službene web stranice otkrila da je Semedo trenutno van terena sa ozljedom koju je zadobio protiv Celte Vigo.

Goal je izvijestio da bi se portugalski internacionalac pridružio katalonskim divovima za naknadu od 30 milijuna eura prije dvije godine.

Semedo se moramo boriti protiv Sergija Roberta za prvu poziciju kada je prvi put stigao, ali od tada je uspio da se ustali u prvoj momčadi na desnom beku, međutim, sada ima problema sa ozljedama.

S obzirom na to koliko je Semedo ključan igrač za Ernesta Valverdea i činjenicu da ima mnogo prostora za razvoj – vjerujemo da bi potencijalna prodaja mogla biti negativna po Barcelonu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!