NaslovnicaVijestiIsco će napustiti Real Madrid samo zbog ova dva kluba

Isco će napustiti Real Madrid samo zbog ova dva kluba

Isco će napustiti Real Madrid samo zbog ova dva kluba. Većina visoko profilnih transfera su već završila ovog ljeta, ali jedna stvar koja se još uvijek može dogoditi, prije nego što se zatvori transferni prijelazni rok u srijedu, uključuje Isca.

Isco će napustiti

Real Madrid je savjetovao Španjolca da napusti Santiago Bernabeu na posudbu kako bi se izbjeglo trošenje novca na njega u sljedeća četiri mjeseca, gdje bi on sigurno sjedio na klupi.

Los Blancosi su navodno odlučili zadržati James Rodrigueza u ekipi – i Marco Asensio, Lucas Vazquez i Mateo Kovačić će također da se bore za tu poziciju, dok će Isco izgleda napustiti Madrid.

Prema španjolskim novinama AS-u, Isco ne želi napustiti Bernabeu, ali prihvatio je da neće igrati mnogo ukoliko ostane.

Posudba bi mu dala vremena da uzme u obzir stalnog prelaska u neki drugi klub – a tu su dva kluba koja navodno žele 24-godišnjaka na privremenoj osnovi.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Prvi je Malaga, gdje je Isco zaradio svoj ugled kao jednog od najtalentovanijih plejmejkera u Europi.

Igrač bi sigurno volio da se vrati u grad gdje su ga obožavali, prije nego što je prešao u španjolsku prijestolnicu za 30 milijuna eura.

Druga potencijalna destinacija je Tottenham.

Screenshot_23

UPLATI!
Pretpostavlja se da je Mauricio Pochettino razgovarao sa Iscom u pokušaju da ga namami na White Hart Lane, iako ofanzivni veznjak ima dvojbe oko toga da li bi mu engleski nogomet odgovarao.

Isco se teško fizički nameće igračima, iako izgledi Christian Eriksena, Juana Mate i Riyada Mahreza su dokaz da ne treba biti građen kao Zlatan Ibrahimović kako bi procvao u Premier ligi.

Ako Pochettino mogne primamiti Iscoa u sjeverni London, to bi bilo veliko pojačanje za Spurse, koji su pobijedili jednu od svoje prve tri utakmice u Premier ligi ove sezone.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Čitač usana otkrio što je Salah rekao Kloppu na utakmici protiv...

0
Egipatski nogometni virtuoz Mohamed Salah upleo se u napetu situaciju s menadžerom Liverpoola, Jurgenom Kloppom, dok su Redsi pokušavali stići do pobjede nad West...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!