NaslovnicaVijestiISPROVOCIRAO SUAREZA: Evo što je Robertson poručio Urugvajcu nakon prolaska u finale!

ISPROVOCIRAO SUAREZA: Evo što je Robertson poručio Urugvajcu nakon prolaska u finale!

Defanzivac i zvijezda Liverpoola Andy Robertson uputio je provokacije na račun napadača Barcelone Luisa Suareza nakon sinoćnje dramatične pobjede od čak 4-0 u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka.

Robertson isprovocirao Suareza

Andy je bio primoran napustiti teren na poluvremenu zbog povrede nakon nakon što je zadobio dva udarca upravo od Suareza tokom jednog od napada gostiju, koji su uspjeli prokockati prednost od čak 3-0 iz prvog susreta.

Na pitanje novinara da komentariše taj sukob sa Suarezom, Robertson je nakon utakmice za BT Sport rekao: “Tko ide u finale? Mi idemo u finale, tako da je to sve što je važno. Iskreno, nije me briga sada, nadam se da ću biti dobro. Ovaj tim je nevjerovatan. Rekao sam to toliko puta ove sezone.”

Zatim je nastavio: “Vjerovali smo, iako su nas ljudi otpisivali. Međutim, znali smo ako dobro započnemo utakmicu da možemo preokrenuti. Alisson je imao nekoliko nevjerovatnih obrana. U nedjelju ćemo biti puni energije i u Premier ligi. Tamo stvar nije u našim rukama, ali vidjeli smo da se iznenađenja događaju.”

Redsi su poveli već u sedmoj minuti kada je gol postigao Divock Origi, a u prvom poluvremenu nismo vidjeli više golova. U nastavku susreta u igru umjesto Robertsona je ušao Wijnaldum koji je u samo dvije minute postigao dva gola za potpuno izjednačenje u dvomeču. Deset minuta prije kraja gol za preokret i erupciju cijelog Anfielda postigao je Divock Origi i tako odveo svoj tim u drugo uzastopno finale najelitnijeg europskog klupskog takmičenja.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!