NaslovnicaVijestiITALIJA U ŠOKU: Nekadašnji nogometaš Juventusa i reprezentacije Italije osuđen na dvije...

ITALIJA U ŠOKU: Nekadašnji nogometaš Juventusa i reprezentacije Italije osuđen na dvije godine zatvora!

Bivši nogometaš Juventusa i talijanske reprezentacije Vincenzo Iaquinta osuđen je na dvije godine zatvora zbog nošenja vatrenog oružja i prijetnji sa oružjem. Iaquinta kaže da je nevin i da su optužbe izmišljene.

Vincenzo Iaquinta kaže da su tužitelji uništili njegov život jer ga se proganja zbog stvari koje uopće nije učinio. Na sudu je bivši nogometaš proglašen krivim za nošenje vatrenog oružja i prijetnje njime, dok je oslobođen optužbi za suradnju s mafijom.

>> BOMBA SA OTOKA: Wolverhampton kupuje veznjaka Napolija za 45 miliona eura!

„Ovo je sramotno, uništili moj život za stvari koje nisam uopšte učinio. Patim kao pas u posljednje četiri godine, kao i cijela moja obitelj i djeca. Boli me što ništa krivo nisam učinio.”, rekao je novinarima pred sudom Vicenzo Iaquinta. Njegov otac je također osuđen i prijeti mu 19 godina zatvora.

„U našoj obitelji ne znamo što to znači Ndrangheta (ime mafije) i oni su nam bez obzira na to uništili živote. Osudili su me samo zato što sam Kalabrijac a također sam i svjetski prvak i istina će izaći na vidjelo” rekao je Iaquinta, koji će se žaliti protiv izrečene kazne.

[su_bonus]

Iaquinta je za Juventus odigrao 109 utakmica i postigao 40 golova. Sa reprezentacijom Italije 2006. godine postao je Svjetski prvak.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!