NaslovnicaVijestiIZ BORUSSIJE POTVRDILI: Četiri zvijezde propuštaju večerašnji susret protiv Tottenhama!

IZ BORUSSIJE POTVRDILI: Četiri zvijezde propuštaju večerašnji susret protiv Tottenhama!

Nakon što su sinoć odigrani prvi susreti osmine finala ovosezonske Lige prvaka, između Manchester Uniteda i PSG-a, te Rome i Porta, večeras su na rasporedu naredna dva, a riječ je o susretima između Ajaxa i Real Madrida, te Tottenham Hotspura i Borussije Dortmund.

Borussia bez četiri zvijezde protiv Tottenhama

Tottenham će večeras biti u velikoj prednosti, s obzirom da su iz redova njemačkog velikana potvrdili kako čak četiri igrača nisu otputovala u Englesku zbog povrede. Naime, u službenom izvješću je potvrđeno kako je u London otputovao Leonardo Balerdi, dok najveća zvijezda i kapiten Marcus Reus ovo gostovanje propušta zbog povrede bedra.

U nastavku je još potvrđeno kako neće nastupiti ni Paco Alcacer, koji ima problema sa ramenom, Lukasz Piszczek koji je povrijedio stopalo, te Julian Weigl koji ima gripu. Pored toga, lider Bundeslige je u lošoj formi u posljednjih nekoliko tjedana, te nema sumnje kako ih očekuje teška utakmica na Wembleyu.

S druge strane, Spursi su i dalje bez najveće zvijezde Harryja Kanea, koji neće biti spreman ni za uzvratni susret, a povrijeđeni su još i Dele Alli, Ben Davies i Danny Rose. Uprkos tome, oni su slavili na posljednja tri susreta u Premier ligi, protiv Watforda, Newcastlea i Leicester Cityja, te je atmosfera u timu jako dobra.

Njihov trener Mauricio Pochettino nije krio nezadovoljstvo zbog datuma odigravanja utakmice, s obzirom da su igrali u nedjelju protiv Leicester Cityja, dok je Borussia u subotu igrala protiv Hoffenheima, te ima dan više odmora. Rekao je: “Mogu prihvatiti da mi igramo danas ukoliko Dortmund igra danas, a onda da igramo protiv njih u srijedu, ali ne mogu shvatiti zašto imaju ogromnu prednost. 22 sata više odmora je velika stvar u ovoj fazi natjecanja kao što je Liga prvaka.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!