NaslovnicaVijestiIz Intera se oglasili povodom mogućeg dolaska Henrikha Mkhitaryana

Iz Intera se oglasili povodom mogućeg dolaska Henrikha Mkhitaryana

Kada je Henrikh Mkhitaryan stigao u Manchester United prošle godine, mnogi navijači kluba su smatrali kako će on postati jedan od njihovih najvažnijih igrača u narednih nekoliko sezona, s obzirom na nastupe koje je pružao u dresu Borussije Dortmund.

Spalletti komentarisao dolazak Mkhitaryana u Inter

Međutim to se nije dogodilo. Na Old Trafford je stigao nakon sjajne sezone u dresu Borussije, u kojoj je postigao više od 20 golova i podijelio približan broj asistencija. Ipak, u sezoni i pol provedenoj u Unitedu, imao je i nekoliko sjajnih nastupa, ali se nije uspio izboriti za mjesto u početnih 11 pod vodstvom Josea Mourinha, a prema svemu sudeći bliži mu se kraj u klubu.

[su_bbworld]

Mourinho je jasno dao do znanja da više ne računa na njega, te će armenski reprezentativac napustiti klub u ovom zimskom prelaznom roku. Jedan od klubova koji se povezivao sa njegovim dovođenjem je talijanski velikan Inter. Navodno, Nerazzurri su ga pokušali dovesti na posudbu, ali ‘Crveni vragovi’ ga žele prodati kako bi novac od te prodaje iskoristili za nova pojačanja ovog mjeseca. Jedna stvar je sigurna, a to je da Inter neće otkupiti njegov ugovor. To je danas potvrdio trener kluba Luciano Spalletti.

Na press konferenciji pred sutrašnju utakmicu protiv Fiorentine , talijanski stručnjak je na pitanje novinara o novim pojačanjima rekao: “Možete govoriti imena – Mkhitaryan, Pastore, Verdi, ali oni bi koštali po 30 miliona eura, a mi nemamo toliko novca. Moramo igrati našu igru, pokazati sav naš kvalitet. Igrači moraju znati da sam u potpunosti siguran u njihov kvalitet i znam da imaju potencijal. U ovakvim vremenima moramo ostati ujedinjeni, biti poput obitelji.”

[su_bonus]

“Ne smijemo praviti izgovore. Prije svega, ne možemo ‘plakati’ zbog nekih stvari. Tko god to čini, neće postići svoje ciljeve. Moramo malo poboljšati naš način igre, imamo sve što je potrebno i toga sam svjestan.”

S obzirom da su veoma male šanse da Mkhitaryan završi na Giuseppe Meazzi do kraja mjeseca, sve izglednija mogućnost je njegov povratak u Borussiju Dortmund, koja je također pokazala interes za njegovo dovođenje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!