NaslovnicaVijestiIZ MANCHESTER UNITEDA POTVRDILI: Evo kojih osam igrača je napustilo klub!

IZ MANCHESTER UNITEDA POTVRDILI: Evo kojih osam igrača je napustilo klub!

Iz Manchester Uniteda je danas potvrđeno kako je čak osam igrača napustilo klub, te da je ponuđen ugovor šestorici igrača.

Osam igrača napustilo Manchester United

Prvo ime koje se nalazi na listi je legendarni veznjak ‘Crvenih vragova’ Michael Carrick, koji je otišao u nogometnu mirovinu nakon čak 12 godina provedenih u dresu kluba sa Old Trafforda. Ipak, bivši engleski reprezentativac nije u potpunosti napustio klub, već se pridružio trenerskom timu Josea Mourinha.

On je jedini prvotimac koji se našao na ovoj listi, a ostali su U23 igrači, te igrači iz akademije. Tu su golmani Max Johnstone, Theo Richardson i Ilias Moutha-Sebtaoui, defanzivac Joe Riley, koji je već potpisao ugovor sa Bradford Cityjem. Zatim, veznjaci Devonte Redmond, koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u Scunthorpe Unitedu, te Jake Kenyon i Charlie Scott.

Također je objavljena i službena lista od šest igrača kojima su ponuđeni novi ugovori i na čiji odgovor se još uvijek čeka, a najvažniji igrač sa te liste je Marouane Fellaini. Belgijskom reprezentativcu ugovor s klubom ističe na kraju ovog mjeseca, i još uvijek nije odlučio gdje želi nastaviti karijeru, iako ima ponude još nekoliko europskih klubova.

[su_no1forfootball]

Mourinho je nedavno priznao kako ga želi zadržati na Old Traffordu, ali mu nisu spremni ponuditi platu koju zahtijeva, te će najvjerovatnije karijeru nastaviti u Arsenalu. Od ostalih igrača kojima su ponuđeni novi ugovori, tu su Dean Henderson iz U21 tima, te Indy Boonen, Zac Dearnley, Ethan Hamilton i Callum Whelan iz U23 tima. Pored svega ovoga, potvrđeno je i kako je u ugovorima Daleya Blinda, Lukea Shawa, Juana Mate, Ashleya Younga i Sama Johnstona aktivirana klauzula o jednogodišnjem produženju istog.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!