NaslovnicaVijestiIz Rome poslali poruku Salahu pred susret u Ligi prvaka, on im...

Iz Rome poslali poruku Salahu pred susret u Ligi prvaka, on im odgovorio na sjajan način!

Danas su održan ždrijebov polufinala Lige prvaka u Lyonu, a očekuje nas repriza prošlogodišnjeg četvrtfinala i susreti između Real Madrida i Bayern Munchena, dok je drugi par Liverpool – Roma.

Roma poslala poruku Salahu

Nakon ždrijeba, pokrenule su se mnoge špekulacije kako je sve ponovo, po ko zna koji put, namješteno, s obzirom da su na službenom twitter profilu ‘rimske vučice’ jučer navodno objavljene fotografije ulaznica za susrete upravo protiv Liverpoola, a ta objava je ubrzo i uklonjena. Mnogi su smatrali kako je u pitanju bila greška, ali nakon što su danas i službeno izvučeni parovi, nastala je prava drama i upućene su brojne optužbe na račun UEFA-e.

Iz talijanskog kluba su se objavom na twitter profilu prisjetili i svoje bivše zvijezde Mohameda Salaha, koji ove sezone briljira u dresu novog kluba, poslavši mu zanimljivu poruku. On je na Anfield stigao prošlog ljeta u transferu vrijednom 42 miliona eura, a ove sezone je već učestvovao u čak 50 golova u svim takmičenjima, postigavši 39 i podijelivši 11 asistencija.

Napisali su mu: “Bit ćemo protivnici tokom 180 minuta, ali što god se dogodi, do kraja života ćemo ostati prijatelji. Mohamed Salah, radujemo se ponovnom susretu”, a egipatski reprezentativac odmah potom i odgovorio sa svog profila napisavši kratko “100 posto”.

Salah je u klubu iz talijanske prijestolnice proveo prethodne dvije sezone. Na Olimpico je stigao iz Chelseaja na jednogodišnju posudbu u ljeto 2015. godine, a zatim sljedećeg ljeta čelnici kluba su odlučili otkupiti njegov ugovor za 15 miliona eura. Tokom te dvije sezone odigrao je ukupno 83 utakmice u dresu Giallorossija, postigao 34 gola i podijelio 24 asistencije.

Navijači i jednog i drugog kluba su zadovoljni ždrijebom, s obzirom da su preostala dva kluba Bayern Munchen i Real Madrid i dalje favoriti za osvajanje najprestižnijeg europskog klupskog nogometnog natjecanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!