NaslovnicaVijestiIz Tottenham Hotspura poslali poruku Manchester Unitedu: Platite 50 miliona i vaš...

Iz Tottenham Hotspura poslali poruku Manchester Unitedu: Platite 50 miliona i vaš je!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho već duže vrijeme želi pojačati defanzivnu liniju svog tima, a u posljednje vrijeme su se pojavile informacije kako je njegova sljedeća meta lijevi bek Tottenham Hotspura Danny Rose.

Tottenham traži 50 miliona za Rosea

Portugalski stručnjak na pozicijama bekova koristi bivše krilne igrače Ashley Younga i Antonija Valenciju, a obojica su u posljednjih nekoliko utakmica postigli neke bitne golove za svoj tim.

Iako na raspolaganju ima još igrače kao što su Luke Shaw, Daley Blind i Matteo Darmian, prema pisanju engleskih medija sva trojica su blizu odlaska iz kluba, te više nisu u Mourinhovim planovima, tako da je za očekivati da će ‘Crveni vragovi’ već oev zime pokušati pojačati te bekovske pozicije.

Prije svih, zainteresovani su za Dannyja Rosea. Spursi ne žele izgubiti jednog od najboljih defanzivaca, ali prema pisanju Mirrora, ipak su odredili cijenu koju žele u slučaju njegovog odlaska ove zime, a riječ je navodno o 50 miliona funti.

Klub iz sjevernog Londona se trenutno nalazi u sličnoj situaciji kao i proteklog ljeta, kada je desni bek Kyle Walker želio otići, i na kraju mu se želja i ispunila, te je prešao u Mancester City za sličnu cifru.

Baš poput Walkera, i Rose je nedavno izjavio kako želi veću plaću: “Dolazim do svog vrhunca i vjerovatno mi je preostao još jedan veliki ugovor. Ne želim reći da odlazim, ali ukoliko dobijem konkretnu ponudu, ne bih imao nikakvih problema sa odlaskom.”

[su_oglas]

Tottenham Hotspur je trenutno na razočaravajućem šestom mjestu u Premier ligi sa 25 osvojenih bodova nakon 15 odigranih kola. Spursi za pobjedu ne znaju u posljednje četiri utakmice, u kojima su zabilježili dva poraza.

U sljedećem kolu će na svom terenu dočekati 13-plasirani Stoke City, te će to biti dobra prilika da se prekine negativan niz.

S druge strane, Manchester United je drugoplasirani sa 35 osvojenih bodova, te za vodećim gradskim rivalom Manchester Cityjem zaostaje osam bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!