NaslovnicaVijestiIzbornik Engleske tvrdi da zna tim za Svjetsko prvenstvo u Rusiji

Izbornik Engleske tvrdi da zna tim za Svjetsko prvenstvo u Rusiji

Izbornik Engleske Gareth Southgate izjavio je kako već zna popis igrača koje će povesti na Svjetsko prvenstvo u Rusiji ovog ljeta, te da će ga ranije priopćiti.

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Gareth Southgate rekao je danas da već zna koji će tim voditi u Rusiju na Svjetsko prvenstvo i da namjerava ranije priopćiti popis kako bi se ekipa na miru pripremala.

“Volio bih imenovati momčad prije sljedeće prijateljske utakmice jer ću imati ekipu koja će uvježbavati igru ​​i taktiku. Mislim da će svi osjetiti da postoji razlika, da imenujete 28 igrača koji nemaju sigurno mjesto.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Ali ako pozovete njih 23 sigurnih i još petoricu u pripravnosti, koji će znati svoju ulogu, kao što je uradio Sven (Goran Eriksson), na taj način svi oni znaju ulogu”, rekao je Southgate, preno je Sky.

Engleska reprezentacija odigrala je u utorak protiv Italije 1: 1. Southgte mora predati preliminarni popis od 35 igrača do 14. svibnja, a konačan popis od 23 igrača do 4. lipnja, dva dana nakon prijateljske utakmice protiv Nigerije.

Što je mladi igrač Real Madrida morao uraditi nakon što je izjavio da je Lionel Messi najbolji igrač na svijetu?

Transfer glasine: Manchester City u svojim redovima želi veznjaka Dormunda, Mourinho donio odluku oko budućnosti Pogbe, Isco napušta Real Madrid

Rekao je kako planira ranije odrediti svoj tim kako bi olakšao pritisak tijekom priprema. Očekuje se da će popis objaviti nedugo nakon završetka sezone Premier lige.

“Ako imate 28 ili 30 u timu koji misle da imaju šansu onda postoji puno neizvjesnosti i nervoze u igri. Meni je puno bolje da imam 23 sigurnih igrača za rad. Razgovarat ću s njima tijekom narednih tjedana, da čuju moje mišljenje, ali i kako im to na kraju ne bi bilo dramatično” rekao je izbornik.

Engleska će igrati u skupini G s Belgijom, Tunisom i Panama na Svjetskom prvenstvu.

Southgate je rekao da ima “prilično jasnu ideju” o 20 mjesta u ekipi, kao i da zna tko će biti kapetan i prvi vratar.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!