NaslovnicaVijestiIZNENAĐENJE NA VRHU: Najviše igrača u pet najjačih liga daje Ajax, velikan...

IZNENAĐENJE NA VRHU: Najviše igrača u pet najjačih liga daje Ajax, velikan iz “susjedstva” također u vrhu!

Gotovo polovica svih igrača iz najboljih pet liga Europe ulazi u ligu iz neelitnih klubova. Ajax ima najviše igrača, a klub iz našeg “susjedstva” je također na vrhu.

Ajax odbio ponudu

Međunarodni nogometni opservatorij CIES istražio je “situaciju” u pet najjačih europskih liga i utvrdio iz kojih klubova dolazi najviše igrača. Drugim riječima, CIES je otkrio koji su klubovi “napravili” najviše igrača za klubove Bundeslige, La Ligue, Ligue 1, Premier League i Serie A.

Transfer glasine: Ndombele uskoro mijenja klub, Comana želi velikan iz Španije, Real kvari planove Unitedu

Na prvom mjestu je nizozemski div Ajax, koji je s 22 igrača pretekao Benficu (21) i iznenađujuće trećeplasirani Salzburg (20).

Četvrta je Realova B ekipa, Castilla, peti je Sporting Lisabon, a prvih deset popunjavaju Genk, PSV, Porto, Basel i Anderlecht. Na 12. mjestu nalazi se Dinamo Zagreb a tu su također još i Leeds, Olympiacos, Estudiantes dok je možda i najveće iznenađenje francuski Le Havre koji daje osam klubova.

Cijelu ljestvicu možete pronaći OVDJE.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!