NaslovnicaVijestiIznenadni transfer na pomolu: Carlo Ancelotti kupuje u Chelseaju!

Iznenadni transfer na pomolu: Carlo Ancelotti kupuje u Chelseaju!

Menadžer Real Madrida Carlo Ancelotti ovog ljeta na Bernabeu želi dovesti napadača Chelseaja Tima Wernera, prema zapanjujućim izvještajima iz Španjolske.

Iznenadni transfer

Za njemačkog napadača sezona je bila ispod očekivanja otkako je stigao iz Leipziga za 47.5 milijuna funti.

U početku se trudio ostaviti dojam pod vodstvom Franka Lamparda, zabivši samo dva gola u prvih šest utakmica u Premier ligi, ali ubrzo je stao na noge u Europu, gdje je tresao mrežu protiv Rennesa, Krasnodara i Real Madrida u sezoni u kojoj je njegova ekipa osvojila Ligu prvaka.

25-godišnjak, koji je na kraju postigao 12 golova u 30 utakmica za Plavce, poboljšao se u posljednje vrijeme pod vodstvom Thomasa Tuchela, a nvodno je sada za njega zainteresiran Carlo Ancelotti, koji je imenovan menadžerom Real Madrida nakon što je napustio Everton.

Talijan želi obnoviti momčad Los Blancosa uoči nove sezone, a prema španjolsim medijima, Anceotti je Wernera odredio kao potencijalno pojačanje uz Houssema Aouara i Balea koji se vraća.

Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. 

50% BONUSA NA UPLATU DO 200€

Bet-at-home kladionica daje 50% bonusa na uplatu do 200€ svim novim i postojećim igračima!

Kako bi iskoristili maksimalan iznos bonusa potrebno je uplatiti 400€ na koje ćete dobiti 50% bonusa, odnosno 200€. Dakle sa uplatom od 400€ na račun, banka za klađenje bila bi 600€ odnosno 200€ bi dobili potpuno besplatno!

Kako bi dobili bonus potrebno je unjeti bonus kod "EURO2020". Promocija traje do subote 19.06.2021 (23:59 CEST)

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!