NaslovnicaVijestiIznenađujući potez: Zvijezda Atletica prekinula komunikaciju sa Simeoneom i suigračima, ostavivši sve...

Iznenađujući potez: Zvijezda Atletica prekinula komunikaciju sa Simeoneom i suigračima, ostavivši sve u šoku

Portugalski nogometaš Joao Felix koji igra za Atletico Madrid, želi napustiti klub kako bi prešao u Barcelonu, objavili su španjolski mediji.
U ljeto 2019. godine, Portugalac je prešao u Atletico iz Benfice za iznos od 127 milijuna eura. Međutim, nije uspio ispuniti očekivanja i stoga je u siječnju iduće godine otišao na posudbu u Chelsea.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


No, Plavci ​​na kraju prošle sezone nisu otkupili njegov ugovor pa se Felix vratio u Atletico Madrid. Iako sa španjolskim klubom ima ugovor do 2027. godine, jasno je da za njega nema budućnosti na stadionu Wanda Metropolitano.

Kako piše ugledni španjolski novinar Ruben Uria, on ima želju za napuštanjem madridskog kluba, ali istovremeno isključivo teži prelasku u Barcelonu, odbijajući svaku drugu ponudu koja stiže za njega.

“Njegov odnos sa Simeoneom praktički više ne postoji, kao ni s momčadi. Nitko ne razumije što se događa. Felix želi pričekati kraj prijelaznog roka kako bi otišao u Barcelonu, tako da odbija sve druge ponude”, piše Uria.

Hoće li Felix na kraju uspjeti otići u Barcelonu, ostaje za vidjeti.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!