NaslovnicaVijesti"Izniman igrač" - Guardiola oprezan zbog jedne "nevjerojatne" prijetnje Liverpoola

“Izniman igrač” – Guardiola oprezan zbog jedne “nevjerojatne” prijetnje Liverpoola

Pep Guardiola je hvalio Mohameda Salaha iz Liverpoola uoči današnjeg Community Shielda.

Govoreći na svojoj tiskovnoj konferenciji prije utakmice, Guardiola je naglasio da je njegova strana oprezna s prijetnjom koju predstavlja Salah.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Ne govorim ništa novo jer Salaha svi u ovoj prostoriji poznajemo. On je izuzetan igrač, nevjerojatna prijetnja, vrhunski strijelac i znamo da je kvalitetan.”

Egipćanin je zabio 31 put u svim natjecanjima prošle sezone za Redse, te je zabio 156 golova u 254 nastupa tijekom svog vremena na Merseysideu.

Budući da je Sadio Mane ovog ljeta prešao u Bayern München, Salah će biti pod dodatnim pritiskom da ponovi svoju briljantnu formu u nadolazećoj sezoni.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!