NaslovnicaVijestiIzvlačenje Reala razočaralo sportskog direktora Cityja: Kakva šteta, dosadan ždrijeb

Izvlačenje Reala razočaralo sportskog direktora Cityja: Kakva šteta, dosadan ždrijeb

Ždrijebom u Nyonu su određeni četvrtfinalni i polufinalni parovi ovosezonske Lige prvaka, a jedan od najiščekivanijih susreta je između madridskog Reala i trenutnog prvaka, Manchester Cityja. Ovi klubovi su se također susreli u polufinalima prethodne dvije sezona Lige prvaka. Prije dvije sezone, Real je osvojio naslov, dok je prošle sezone Manchester City prvi put u svojoj povijesti podigao trofej Lige prvaka.

Pobjednik tog para će se u polufinalu suočiti s boljim između Arsenala i minhenskog Bayerna. Drugi dio ždrijeba se čini lakšim jer će madridski Atletico i dortmundska Borussia igrati u četvrtfinalu. Pobjednik tog susreta će u polufinalu igrati protiv pobjednika dvoboja između PSG-a i Barcelone.

Sportski direktor Manchester Cityja Txiki Begiristain šaljivo je komentirao ždrijeb rekavši: “Kakva šteta, dosadile su mi ove kuglice, uvijek ista priča.” Nadalje, izrazio je svoje mišljenje o težini ždrijeba, rekavši: “Ždrijeb je gotovo identičan prošlogodišnjem, samo Arsenal zamijenimo Liverpoolom. Pokušat ćemo se prisjetiti naših prošlogodišnjih postignuća. Real Madrid ima najviše naslova i kontinuiteta u ovom dijelu turnira.”

Prošle sezone, City je osvojio tri trofeja i sada žele ponoviti taj uspjeh: “Cilj nam je osvojiti sva tri trofeja opet. U FA kupu smo u četvrtfinalu protiv Newcastlea, u Premier ligi zaostajemo samo jedan bod za vodećim timom, a također smo konkurentni i u Ligi prvaka. Imamo mentalitet pobjednika te vjerujemo da možemo ponoviti prošlogodišnji uspjeh.”

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!