NaslovnicaVijestiJavier Mascherano otkrio gdje planira igrati sljedeće sezone

Javier Mascherano otkrio gdje planira igrati sljedeće sezone

Prema pisanju katalonskih novina Sport, koje su veoma bliske Barceloni, defanzivac Blaugrane Javier Mascherano planira napustiti klub na kraju sezone.

Javier Mascherano otkrio gdje planira igrati sljedeće sezone

On je to navodno poručio predsjedniku Josepu Mariji Bartomeuu, a Argentinac bi karijeru trebao nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama.

Mascherano je tu odluku donio davno, a još uvijek nije odlučio u kojem klubu će igrati.

U posljednjih nekoliko godina sve više nogometnih zvijezda se odlučuje za završetak karijere u američkom MLS-u. Novac naravno igra veliku ulogu, ali u Mascheranovom slučaju on bi bio bliže svojoj porodici u Argentini.

[su_no1forfootball]

33-godišnji defanzivac, koji je u Barcelonu stigao prije sedam godina iz Liverpoola za 20 miliona eura, otkrio je upravi kluba kako ne planira ići u Kinu, Katar ili druge egzotične lokacije kako bi zaradio veliki novac.

Kako izvještava Sport, njegova odluka je jasna, a u Barceloni su se navodno složili s njegovom odlukom, te mu poručili da može ostati ukoliko se predomisli.

On je sa katalonskim klubom osvojio čak 17 titula, od čega četiri puta La Ligu, dva puta Ligu prvaka, te dva puta Svjetsko klupsko prvenstvo.

[su_bet365_100_bonus]

[su_analize_kraj_teksta]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!