“To je za Neymara prilika života!”

[su_oglas]
Real Madrid i PSG će se sastati u osmini finala Lige prvaka, a Marca prenosi kako je to za Neymara prilika života!

prilika života

Veliki spektakl nas očekuje u osmini finala Lige prvaka, ali ovo će biti sjajna prilika da Neymar pokaže predsjedniku kraljevskog kluba Floreninto Perezu.

Naime, prije par sedmica Perez je izjavio kako će Neymar teško sa PSG-om osovjiti Ligu prvaka, te da bi mu lakše to bilo učiniti sa Realom.

“Neymar bi mnogo lakše moagao osvojiti Ligu prvaka da nosi dres Real Madrid, jer mi smo klub koji svojim igračima daje ono što trebaju. Naravano da svi znaju da sam ga želio dovesti u Real”, rekao je Florentino Perez.

Kako Marca prenosi ova utakmica će biti veoma velika za mladog Brazilca Neymara, jer će htjeti pokazati Perezu kako može osvojiti Ligu prvaka i sa PSG-om bez problema.

PSG proteklog ljeta je platio Neymara nešto više od 220 miliona eura, baš iz tog razloga da osvoji Ligu prvaka, to sigurno nije bilo zbog prvnestva u Francuskoj.

Sam Neymar je rekao kako je u PSG došao zbog novih izazova, te da će dati sve od sebe da trofej Lige prvaka dođe u Pariz.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.