NaslovnicaVijestiJedan nastup u seniorskom nogometu, jedan slupani Lamborghini vrijedan 250 hiljada

Jedan nastup u seniorskom nogometu, jedan slupani Lamborghini vrijedan 250 hiljada

Treći golman Paris Saint Germaina Marcin Bulka izazvao je prometnu nesreću u kojoj je uništio četvrtinu milijuna eura skupog Lamborghinija dok je sa njim preticao u blizini svog rodnog grada Wyszogroda.

Poljski golman Marcin Bulka još uvijek nije opravdao status “velike nade”, budući da je unatoč tome što je bio član tako velikih klubova kao što su Chelsea i Paris Saint Germain, u dobi od 20 godina upisao samo jedan nastup u svojoj seniorskoj karijeri – ove sezone u utakmici francuske Lige 1. Bulka je treći golman najbolje francuske momčadi nakon Keylora Navasa i Španca Sergija Rica, ali se u posljednje vrijeme nekoliko puta uspio pobrinuti za svoju dozu publiciteta.

Tuttosport: U izlogu Juventusa čak 11 igrača

Bulka je skrivio prometnu nesreću u Poljskoj, u kojoj se prilikom preticanja sudario s nadolazećim vozilom, uništivši luksuzni Lamborghini vrijedan 250.000 eura, kojeg je unajmio, javljaju lokalni mediji. Bulka navodno nije vozio pod utjecajem alkohola, poljski mediji prenose da u nesreći nije pretrpio nikakve ozljede, ali da su putnici u drugom vozilu teže ozlijeđeni te su morali biti odvezeni u bolnicu – neslužbeno, niko  nije zadobio ozljede teške po život.

Incident je primijetio i prvi čovjek Poljskog nogometnog saveza Zbigniew Boniek, koji je dvosmisleno prokomentarisao događaj na Twitteru.

“Pitanje je, kako će tek voziti kad zapravo počne igrati?”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!