NaslovnicaVijestiJedan od najvažnijih suradnika izdao Kloppa: U tišini prešao u Manchester United

Jedan od najvažnijih suradnika izdao Kloppa: U tišini prešao u Manchester United

Jedan od najvažnijih ljudi u stručnom stožeru okrenuo je leđa Jurgenu Kloppu i Liverpoolu, a riječ je o Jimu Moxonu koji je bio glavni liječnik kluba i šef liječničkog tima.

Moxon je Kloppa i sve u klubu zatekao neposredno prije početka sezone nakon što je odlučio iznenada odstupiti s funkcije. Svi u Liverpoolu su bili iznenađeni ovom odlukom i dugo nisu mogli pronaći njegovu zamjenu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Od početka sezone do studenoga Liverpool je bio bez glavnog klupskog liječnika, a krajem studenog novi klupski liječnik postao je Jonathan Power. Ali Moxon je napravio najveću izdaju u engleskom nogometu. Dok su se drugi pitali zašto je tako iznenada napustio Liverpool, on je prešao u žestokog rivala Manchester Uniteda.

McNally službeno napušta Manchester United u siječnju, pa će Moxon postati Unitedov glavni liječnik samo nekoliko mjeseci nakon odlaska iz Liverpoola.

Najnovije vijesti

Leicester City se vraća u Premier ligu

0
Nogometaši Leicester Cityja su se vratili u Englesku Premier ligu nakon poraza svog konkurenta Leeds Uniteda u Londonu kod Queens Park Rangersa (0:4). Sa 94...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!