NaslovnicaVijestiJeste li gledali GOAL? Newcastle United dovodi meksikanskog napadača Santiaga Munoza!

Jeste li gledali GOAL? Newcastle United dovodi meksikanskog napadača Santiaga Munoza!

Dolaze nam vijesti koje će bez sumnje oduševiti ljubitelje serijala GOAL! To je praktički film iz nekoliko dijelova, u kojem Newcastle United iz Premier lige postiže dogovor o potpisivanju meksičkog napadača Santiaga Munoza.

Ponavljam, Newcastle je na pragu da potpiše igrača koji se zove Santiago Munoz. Ne, nije izmišljeni lik koji je igrao uz velikog Gavina Harrisa, već verzija iz stvarnog života.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema ocjenama, visoko ocijenjeni 18-godišnjak, koji trenutno igra za klub iz Lige MX Santos Lagunu, ispunit će svoj san o igranu u Engleskoj.

Zapravo, Newcastle je već postigao dogovor o potpisivanju Munoza, prema ESPN-u, koji tvrdi da će potpuni dogovor biti postignut u sljedećih nekoliko sati kako se bliži službena najava.

Uz ta izvješća, novinar TUDNMEXa Daniel Velasco tvrdi da će se meksički napadač pridružiti ekipi Stevea Brucea na jednogodišnju posudbu sa mogućnosti otkupa.

Velasco dodaje: “Okušat će svoju sreću u europskom nogometu, a zašto ne, oponašajući priču o Santiagu Munezu u filmu GOAL. Pregovori su u završnoj fazi i čini se da je pitanje sata prije nego što postane službeno.”

Rođeni El Paso proslavio se u svojoj domovini nakon što je nastupio za Meksiko na Svjetskom prvenstvu do 17 godina 2019.

Mjesecima kasnije je debitirao u ligi sa pobjedom od 2-1 nad Atleticom San Luisom i od tada je postigao tri seniorska gola za klub Santos.

U veljači je službeni Twitter račun Newcastle Uniteda zaludio navijače kada su odgovorili na tweet o talentiranom napadaču.

Sada, doista izgleda kao da će se transfer dogoditi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!