NaslovnicaVijesti"Joel Matip će biti dobro pojačanje za Liverpool"

“Joel Matip će biti dobro pojačanje za Liverpool”

Bivši igrač Liverpoola John Barnes izjavio je da, iako niko nije očekivao ovaj transfer, Joel Matip bi mogao biti dobro pojačanje za njegov bivši klub.

Joel Matip će biti dobro pojačanje za Liverpool

24-godišnjak će stići na Anfield ovog ljeta nakon 16 godina provedenih u Schalkeu. Kamerunski reprezentativac će igrati jednu od ključnih uloga u timu Liverpoola. Iako mu je prirodna pozicija centralni defanzivac, on također može pokriti i pozicije bekova i defanzivnog veznog.

Barnes, koji je nastupao za Liverpool od 1987. do 1997. godine, vjeruje da će Matip biti dobro pojačanje za tim Jurgena Kloppa.

“Joel Matip će biti dobro pojačanje za Liverpool, iako možda nije očekivan izbor. Znam da Liverpool ne može dovesti igrače koje Manchester City, Real Madrid, Barcelona i Bayern Munchen žele, tako da Jurgen Klopp zna kakve igrače može dovesti u klub. Vjerujem da će Klopp napraviti prave odluke.”

Matip će imati težak zadatak pred sobom, a to je izboriti se za mjesto u početnih 11, pogotovo sad kad Dejan Lovren i Mamadou Sakho čine odličan štoperski par i kad su stekli povjerenje njemačkog stručnjaka. Dvojac je također igrao ključnu ulogu na utakmici protiv Borussije Dortmund u četvrtak.

U međuvremenu, Matip, koji je odigrao svaku ligašku utakmicu za Schalke ove sezone, imao je čak 76% uspješnih klizećih startova. Pored toga, on je i velika prijetnja kod napadačkih prekida, postigao je i tri gola ove sezone.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!