NaslovnicaVijestiJohn Obi Mikel pred utakmicu sa Argentinom iz domovine primio STRAŠNU vijest:...

John Obi Mikel pred utakmicu sa Argentinom iz domovine primio STRAŠNU vijest: Ovo su teški trenuci za mene!

Prije početka susreta između Nigerije i Argentine, John Obi Mikel primio je tužnu i lošu vijest iz rodne Nigerije. Vijest koja je možda i direktno imala uticaj na konačni rezultat gdje je Nigerija kasno primljenim golom ispala iz takmičenja već u grupnoj fazi.

John Obi Mikel

Četiri sata prije odlučujuće utakmice Svjetskog prvenstva između Nigerije i Argentine kapetan afričke reprezentacije John Obi Mikel primio telefonski poziv koji ga je uzdrmao. Saznao je da je njegov otac otet u Nigeriji, a od n jega je zahtijevano da plati 28.000 dolara za otkupninu.

>> Izbornik Meksika isprozivao Neymara: Evo šta je poručio!

Otmičari su zaprijetili da će ubiti oca, ako se u čitav slučajumiješaju nigerijske vlasti. Obi Mikel je sve to zadržao za sebe, a policija ga je pratila tjedan dana i kasnije ga oslobodila oružanom obračunu.

[su_bonus]

„Bio sam zbunjen, nisam znao što učiniti, ali znao sam da Nigerijce ne smijem iznevjeriti. Rekli su mi da će odmah pucati ako netko sazna za ovo. Selektoru nisam htio govoriti o tome, nisam htio da to utiče na kompletnu momčad”, priznao je Mikel Obi, koji je 11 godina igrao za Chelsea a od prošle godine nastupa za kineski Tianjin Teda.

Otac igrača je ukraden već po drugi put, po prvi put se to dogodilo 2011. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!