NaslovnicaVijestiJohn Terry otkrio kojeg se igrača najviše bojao

John Terry otkrio kojeg se igrača najviše bojao

Legendarni John Terry otkrio kojeg se igrača najviše bojao u Premiershipu, skoro pa se niko nije iznenadio kada su čuli odgovor jednog od najboljih defanzivaca u historiji nogometa.

John Terry

Za Chelsea Terry je odigrao čak 717 utakmicu, a Premiership je osvojio pet puta, John trenutno igra za Aston Villu.

U studiji Sky Sportsa Terry je komentarisao utakmicu između Evertona i Swansea zajedno sa bivšim štoperom Liverpoola Jamiem Carragherom.

[su_live_koeficijenti]

“Najteža gostovanja? Na Anfieldu su gostovanja bili strašna. To bi otprilike izgledalo ovako – krenuli bismo na stadion iz hotela, vozimo se nekih pola sata, a navijači su na ulicama, galamili su, te bacali stvari na autobus”, rekao je John Terry, te nastavio:

“Henry je bio igrač kojeg sam se strašno bojao. On je bio zaista strašan, najbolji na svijetu. On je bio kompletan, sve je imao, jednostavno bio je nevjerovatan.”

“Baš zbog njega svojim saigračima bi govorio kako će nam biti teško gostovanje. Ni jednog igrača se nisam bojao kao što sam njega.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Henry je u Premiershipu igrao osam godina, a za to vrijeme postigao je 174 gola, a nakon toga je prešao u Barcelonu.

John Terry je odabrao i idealan tim Premiershipa, kojeg bi vodio Jose Mourinho, a ovako to izgledao: De Gea, Neville, Carragher, Ferdinand, Evra, Ronaldo, Gerrard, Scholes, Giggs, Rooney i Henry.

Novinari su upitali legendu Chelseaja da izaberu između Franka Lamparda, Gerrarda i Paul Scholesa.

“Hmm.. izabraću Lampard, ali stvarno Scholes je bio nevjerovatan. On je radio stvari koje nisam vidio da svako uradi. Bio je nevjerovatan”, tvrdi Terry.

“Onda dođete na trening i vidite šta s loptom radi Lamaprd, nevjerovatno zaista nevjerovatno.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!