Jordi Alba rekao šta će se desiti ukoliko bude igrao protiv Messija na SP

Jordi Alba, nogometaš Barce i španjolske reprezentacije, odgovorio je na pitanje šta će biti ukoliko bude igrao protiv Messija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Branič Barcelone i španjolske reprezentacije Jordi Alba izjavio je kako će svoje prijateljstvo s Messijem ostaviti po strani, budu li se kao članovi protivničkih timova susreli na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Kazao je za sebe da je maksimalno borben i ne bi ustuknuo ni pred kim, čak ni pred vlastitim ocem. On jednostavno ne može dozvoliti da je netko bolji od njega.

“On (Messi) je najbolji na svijetu. Ukoliko budem morao braniti naš prostor pred njim, svi dobro znadu da ja na travnjaku nemam prijatelja. Ne bi želio nikome dozvoliti da me pobijedi, ni rođenome ocu. Messi i ja imamo izvrsne odnose, ali svatko se trudi učiniti ono najbolje za sebe”, kazao je Alba.

Kaže kako oni i Messi na treninzima Barcelone često zajednički vježbaju određene zamisli u igri i stoga jedan drugoga odlično i poznaju. Međutim, činjenica je da te protivnik ionako uvijek analizira i pokušava pročitati, tako da to što jedan drugoga dobro poznaju ne mora ništa značiti.

Alba kaže kako se dobro slaže s reprezentativnim kolegama koji dolaze iz Reala, iako im uvijek otvoreno poručuje kako mu je draže ako Real izgubi. “Imam čudan odnos s njima. Dobro se slažemo, ali uvijek mi je drago kad izgube. Kad su u finalu Lige prvaka pobijedili Juventus, poslao sam im porukom čestitku, ali sam dodao kako bi mi draže bilo da su izgubili”, kaže Alba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.